Bombariadó az Utazás kiállításon

2010-03-08

Bezárt az Utazás nemzetközi turisztikai kiállítás és az azzal egy időben tartott további hat szakvásár vasárnap a budapesti vásárközpontban, csak a tegnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy az idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentő 60 ezret.

Bombariadó az Utazás kiállításon

Nem volt rekord a bombariadó miatt az Utazás kiállításon

 

A Hungexpo Zrt. sajtófőnöke, Vécsei Mihály elmondta: a hét rendezvény jól sikerült, csak a vasárnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy az idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentő 60 ezret. Szombaton rekord számú látogatót regisztráltak: 22 ezren keresték fel a kiállítást.

Mint hozzátette, a vasárnap délutáni bombariadóra tekintettel a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az idén az általuk rendezett kiállítások bármelyikére érvényes a március 7-ei, vasárnapi belépőjegy. A belépő mellé kapott nyereményszelvények sorsolását a bombariadó miatt nem tartották meg, azt - közjegyző jelenlétében - a jövő héten rendezik meg. A nyereményekről a nyerteseket írásban tájékoztatják, az eredményt közzéteszik a Hungexpo honlapján.

 

Utazás kiállítás 2010

 

Az idén március 4-én nyílt meg az Utazás kiállítás. A turisztikai kiállítással egy időben további hat kiállítást - Budapest Boat Show nemzetközi hajókiállítás, Karaván Szalon lakókocsi- és lakóautó-bemutató, Golf Expo, Karát Ékszer Sziget, Európai Leader Expo, III. PORT.hu Bringaexpo - tartottak a budapesti vásárközpontban.

 

Az Utazás 2010 Kiállítás idő előtti kényszerű zárása a miatt a Neckermann Utazási Iroda az általa nyújtott vásári kedvezményeket 2010. március 9-ig meghosszabbítja.


Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****     Szálloda: az ötcsillagos szálloda a nemzetközi...

243.000 Ft/fő-től Bővebben

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT*****     Szálloda: a helyi besorolás szerinti...

114.900 Ft/fő-től Bővebben

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Szálloda: az elegáns, ötcsillagos helyi kategóriájú szálloda közvetlenül a homokos...

144.900 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010