TravelSmart - Utazz okosan cégbemutató

TravelSmart – Utazz okosan!


Cégünk 2008 szeptemberében alakult két utazni szerető ember kalandok és szép tájak iránti rajongásából. Az általunk bebarangolt és megismert országok, tájak és emberek nyújtotta élmények közvetítése mások számára az egyik fő célunk. Utasainkat olyan helyekre kalauzoljuk, amelyek minőségéről saját tapasztalataink győztek meg minket.

Bár a magyar jogi környezet miatt az engedélyeztetési eljárás kissé hosszadalmasra sikeredett, ez nem változtatott eltökéltségünkön, hogy vidám, közvetlen, okos megoldásokat kínáló irodát hozzunk létre.

Utazz okosan! – jelszavunk az ajánlatok gondos kiválasztása mellett a gazdaságosság szempontjaira is utal. Minden korosztály számára, az eltérő foglalási szokások figyelembe vételével az utazási lehetőségek széles palettáját kínáljuk.  Az otthonról történő online foglalásra éppúgy lehetőséget nyújtunk, mint személyesen, készséges kollégáink segítségével könnyen megközelíthető, belvárosi irodánkban.

Várjuk szeretettel, utazzon okosan – velünk!

 

TravelSmart  csapat


Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Valmorel

Valmorel

Valmorel 2 kabinos, 14 ülô- és 38 húzólift Pályák: 8 fekete, 15 piros, 32 kék, 28 zöld....

24.900 Ft/fő-től Bővebben

Gerlitzen

Gerlitzen

GERLITZEN, SIMONHÖHE  LUXUS ALPESI APARTMANHÁZAK BEVEZETŐ ÁRON MÁR 79 EURÓ/6 FŐ...

22.120 Ft/fő-től Bővebben

Hisa7 Apartman

Hisa7 Apartman

ORSZÁG: Szlovénia RÉGIÓ/VÁROS: Piran UTAZÁS: Egyénileg SZÁLLÁSHELY: Hisa7...

0 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010