Toszkána csodái és Elba szigete

Ár: 79.900 Ft/fő-től 0 Ft/fő-ig

Indulási hónap: Március

Toszkána csodái és Elba szigete


Időtartam:

6 nap, 5 éjszaka

 

Utazás: autóbusszal 

Szállás: *** szálloda 

Ellátás: reggeli

 

Részvételi díj: 79.900 Ft/fő

 

A részvételi díjról részletes információkat (felárak, kedvezmények, fakultatív programok, belépőjegy árak) a programleírás alatt találnak.

 

Részletes program:

1. nap:

 

Elutazás Budapestről a reggel 5.00 órakor. Folyamatos utazás Olaszországba. Szálláshely elfoglalása Toszkána tartomány kisvárosában, Montecatini Termeben az esti órákban.

 


2. nap:

 

Reggeli után utunkat Toszkána tartomány fővárosa felé vesszük. Firenzei városnézésünk során lehetőség az Uffizi képtár gyűjteményének megtekintésére, helyi idegenvezetővel. Gyalogos városnézés keretében megismerhetjük az Arno parti város legfontosabb látnivalóit. A Piazza della Signoria, a Ponte Vecchio és a Dóm tér épületeinek megtekintése után rövid szabadidő, majd firenzei látogatásunkat a Santa Croce templom híres sírhelyei előtt tisztelegve zárjuk. Délután szabadprogram, majd visszautazás a szálláshelyre a kora esti órákban.

 

 

 

3. nap:

 

Reggeli után utazás egész napos fakultatív kirándulás Elba szigetére, Napóleon száműzetésének színhelyére, ahol a sziget csendjét csak a hullámok morajlása töri meg. Látogatás Portoferraioban, majd a francia császár hajdani rezidenciáját megtekintve bepillanthatunk száműzetésének mindennapjaiba. Ezt követően egy ásványmúzeum felkeresésével megtekinthetik a sziget számos föld alatt rejtett kincseit, majd rövid szabadidő. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

 

 

4. nap:

 

Reggeli a szállodában, majd Toszkána hullámzó lankáinak felfedezésére indulunk. Ciprusokkal körülölelt domboldalak festői vidékén keresztül legelőször is Siena városába látogatunk el. A jellegzetes középkori városka a középkori kereskedők és bankok “mekkája” volt egykor. Ismerkedés a város legfontosabb látnivalóival: Palazzo Pubblico-Il Campo-Torre del Mangia-Fontana Gaia. Délután látogatás San Gimignanoban, a "tornyok világhírű városában", de előtte még rövid sétát teszünk az etruszk alapítású Volterra középkori hangulatot árasztó belvárosában. Visszaérkezés a szállodába az esti órákban.

 

 

5. nap:

 

Szabadidő Montecatini Terme-ben vagy egésznapos fakultatív kirándulás Toszkána legszebb városaiba. Elutazás a szálláshelyről a reggeli órákban Pisaba. Utunk a csodák mezejére vezet, ahol a Dóm, Keresztelő Kápolna és a Ferde Torony látványa fogad. A városnézés után látogatás Torre del Lago-ban, lehetőség a Puccini Villa megtekintésére. (A villa belső megtekintéséhez előzetes foglalás szükséges! Ár: 2.900 Ft/fő) Délután továbbutazunk a falakkal körülölelt festői Lucca városába, Puccini szülővárosába. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Piazza Amfiteatro, Dóm, Szent Ferenc templom stb. A késő délutáni órákban a Lucca környéki legszebb toszkán villák közül megtekinthetik a Villa Torrigiani romantikus épületét tárlatvezetéssel, majd visszautazás Montecatinibe az esti órákban.

 

 

6. nap:

 

Hazautazás rövid pihenőkkel Budapestre. Érkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 79.900 Ft/fő

 

Az ár tartalmazza: utazás autóbusszal, 5 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.

 

Vacsora felár: 15.000 Ft/fő

 

Fakultatív kirándulások: 

Uffizi képtár megtekintése helyi vezetővel 25 Eur

Elba szigete 30 Eur

Pisa-Lucca kirándulás 40 Eur

Torre del Lago Puccini Villa 2.900 Ft/fő

 

Várható belépőjegy költségek:

kb. 90-95 Eur

 

 

Időpontok:

2011. március 10-15.

2011. június 8-13.

2011. július 26-31.

2011. október 18-23.

 

VT-0111

 


Ajánlatkérés és Érdeklődés

Foglaljon kötelezettségek nélkül


Elérhetőségek

Indulás

Év:

Hónap:

Nap:

Hazaérkezés

Év:

Hónap:

Nap:


Szállás

Felnőttek száma:


Gyermekek száma:
Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Hotel Reichmann*** - St. Kanzian

Hotel Reichmann*** - St. Kanzian

Szálloda: a helyi besorolás szerint háromcsillagos hotel a település központjában...

18.000 Ft/fő-től Bővebben

Strandhotel Morak*** – Velden

Strandhotel Morak*** – Velden

Szálloda: a csendes, nyugodt környezetben lévő szálloda közvetlenül a vízparton található,...

22.500 Ft/fő-től Bővebben

Kis Helikon Hotel****

Kis Helikon Hotel****

Romantik Hotel Kis Helikon****   A Kis Helikon Hotel**** Hévízen csendes, romantikus...

31.500 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010