Fedezze fel a világot Viano-val!

2010-05-26

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget biztosítunk tesztvezetésre, a modell megismerésére, valamint kedvező finanszírozási ajánlatot adunk a tesztvezetésen résztvevőknek.

 

Jelentkezés itt: www.mercedes-benz.hu


Amennyiben Viano modellünk elnyeri tetszését, és 2010. május 1. és 2010. szeptember 30. között raktári modelljeink közül vásárol, akkor az alábbi ajándékokkal kedveskedünk felfedező kedvű Viano vásárlóinknak:

 

  •     féléves The Explorer előfizetés a The Explorer Group International Kft. felajánlásával
  •     Ausztriában 1 ajándék éjszaka minimum 2 éjszaka foglalása esetén a Travel Smart utazási iroda felajánlásával
  •    Az akcióban részt vevő szállodák Kelet-Stájerországban találhatóak: Familien Hotel Herbst***, H2O Hotel Therme, Balonhotel****, Hotel Relax Resort****, Hotel Schwaiger****, valamint a dél-burgenlandi Hotel Larimar****.
     


Fedezze fel a világot Viano-val!

 Akármit hozzon is az élet: a Viano-val felkészült rá!

 

Siklóernyő vagy szörfdeszka? Egyedül, vagy az egész családdal? Kis kirándulás vagy nagy kaland? Olyan kérdések, melyekre ezen túl egyszerűen úgy válaszolhat: „Majd meglátjuk!” Hiszen a Mercedes-Benz Viano-val valamennyi szabadság közül a legszebbet élvezheti: a döntés szabadságát. Fedezze fel a világot Viano-val! Kiegyensúlyozott koncepciójának köszönhetően a Viano valamennyi mindennapos és szabadidős tevékenységnél rendkívül rugalmas partner. A sokféle változat, a variálhatóság és a felszerelések széles választéka tág teret biztosít az egyéni kialakítások sokféleségének. Emellett természetesen mindazokkal a jó tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek a Mercedes-Benz gépjárműveit mindig is jellemezték: átfogó biztonsági felszereltség, magasfokú kényelem és funkcionalitás a mindennapi használatban. Hatalmas, akár nyolc személy számára is elegendő helykínálatával és változattól függően akár 4610 literes csomagtartójával a Viano kedvet teremt ahhoz, hogy hátat fordítson a mindennapok szürkeségének – amilyen gyakran csak lehetséges.
 

 

A The Explorer olyan magyar tulajdonú nemzetközi ismeretterjesztő magazin, amely erős és dinamikus márkajellemzők építésével témáiban és szemléletében is exkluzív tartalmat kínál a fenntartható fejlődés, a korszerű és kalandos ismeretszerzés, a különleges élménykeresés, valamint a felelősségteljes utazás iránt fogékony Olvasóknak. Színes írásainkban professzionális és amatőr szerzők magával ragadó szenvedéllyel kalauzolnak végig izgalmas tájakon, természeti csodákon, híres és hírhedt helyeken, hihetetlen és megragadó történeteken, vagy éppen egy tudományos kutatóbázison, bemutatva lokális és globális világunk ismert és ismeretlen részeit, a tengerek mélyétől a világűr végtelenségéig. Szórakoztatva próbáljuk lenyűgözni az új és szokatlan ismeretekre vágyó közönséget, a világ rejtett értékeit és megfejtetlen titkait keresőket, miközben jelentős teret szentelünk a hazai és külföldi tudományos, kulturális és természeti látnivalóknak, a fenntartható fejlődés mozgatórugóinak, az ökológiai látásmódnak, valamint az egykori és mai felfedezőket segítő technikai eszközöknek. Emellett nem hagyjuk figyelmen kívül az aktív és értéktudatos utazókat érdeklő praktikus információkat sem.   www.theexplorer.hu/


Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****     Szálloda: az ötcsillagos szálloda a nemzetközi...

243.000 Ft/fő-től Bővebben

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT*****     Szálloda: a helyi besorolás szerinti...

114.900 Ft/fő-től Bővebben

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Szálloda: az elegáns, ötcsillagos helyi kategóriájú szálloda közvetlenül a homokos...

144.900 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek