Dolomitok – dél – Alpesi tóvidék

Ár: 79.900 Ft/fő-től 0 Ft/fő-ig

Indulási hónap: Július

Dolomitok – dél – Alpesi tóvidék 

AZ OLASZ ALPOK ÉS DÉL-SVÁJC VARÁZSLATOS CSÚCSAI, TAVAI ÉS KISVÁROSAI

 

 

Részletes információk
Az utazás során 6 híres alpesi tavat ismerünk meg közelebbrol, valamint a Dolomitok fenséges hegyormait, hágóit és legszebb völgyeit! A túra kulturális csúcspontjaként szeretnénk bemutatni Bergamo és Trento városok remek építészeti értékeit.

1. nap: Maria Wörth
Utazás Ausztrián át, pihenés a Wörthi-tó partján festoi helyen fekvo búcsújáró templomnál Maria Wörth-ben. Szállás már Südtirol-ban, San Candido hegyi üdülováros környékén. (680 km)

2. nap: Tre Cime di Lavaredo – Cortina – Dolomitok hágói – Cavalese
Rövid séta az 1750 m-en fekvo Misurina-tó partján. Panorámaúton érjük el a 2350 m-en fekvo menedékházat, ahonnan egy rövid túra során közelrol csodálhatjuk meg a Dolomitok lélegzetelállító hármas sziklacsúcsát, a Tre Cime di Lavaredo-t. Cortina d’Ampezzo – a „Dolomitok királynoje” hegyek lenyugözo ölelésében. A Dolomitok szívében haladunk hatalmas vöröses sziklaormok mentén. Pihenés és fotószünet a két legmagasabb hágón: Passo Falzarego (2180 m) és Pordoi (2350 m). Utazás Val di Fassa völgyben régi városkák, templomok között. Szabadido Val di Fiemme ódon hangulatú központjában, Cavalese-ben. Szállás Cavalese környékén. (150 km)

(Rossz idő esetén a Misurina – Tre Cime program helyett szabadido Maena-ban, Val di Fassa legszebb kisvárosában.)

3. nap: Trento – Garda-tó – Riva
Leereszkedünk a Dolomitokból az Adige völgyébe. Trento – az olasz Alpok egyházi és kulturális központja, román stílusú dóm, velencei reneszánsz paloták Buonconsiglio várkastély; hegyeken át érünk le a Garda-tó vadregényes északi csücskébe: séta Riva del Garda hangulatos kis óvárosában és kikötojében. Utazás meredek hegyek lábánál, Garda-tó partján, fotó- és sétaszünet a festoi tóparti kisvárosban Malcesine-ben. Szállás a Garda-tó déli szakaszán. (110 km)

4. nap: Iseo-tó – Monte Isola – Bergamo
Lago di Iseo - egy elbuvölo szépségu alpesi tó magas hegyek által körülzártan, Sulzano – bájos kiköto, ahonnan áthajózunk Monte Isola-ra, amely Európa legmagasabb tóból kiemelkedo hegye (405 m a tó szintje felett). Alternatív programok: Monte Isola körülhajózása vagy gyalogtúra a sziget csúcsára, a Madonna delle Ceriola szentélyhez, ahonnan lélegzetelállító körpanoráma nyílik az Iseo-tóra és a környezo hegyvidékre. Megcsodáljuk Peschiere Maraglio jellegzetes balkonos házait. Rövid szabadido Lovere kedves tóparti sétányán és óvárosában, a tó északi csücskében. Bergamo – a muvészetek és muemlékek városa, falak által körülvett felsovárosa az egyik leglátványosabb egész Olaszországban (Piazza Vecchio, régi Városháza, Dóm, Sta Maria Maggiore a híres reneszánsz Colleoni kápolnával). Szállás a Como-i tó partján fekvo Lecco város környékén. /2 éj/ (150 km)

5. nap: Como-i tó – Lugano – Lago di Maggiore – Locarno
Utazás a Como-i tó nyugati partján Como felol a hegyvidék irányába, több megállással festoi tóparti városkákban (Tremezzo, Menaggio). Egy rövid hegyi szakaszon átjutva elérjük a Lugano-i tavat. A tóparti úton bejutunk Lugano-ba, a Svájci Riviéra virágos fovárosába. Locarno – a Lago di Maggiore partján idillikus alpesi környezetben fekvo dél-svájci üdülováros megtekintése.

6. nap: Como-i tó – Varenna – St. Moritz
Ezúttal a Como-i tó keleti partján haladunk felfelé, Varenna – egy romantikus partmenti hely lugasokkal, palotákkal. A Maloja hágón át érjük el Svájc világhíru magaslati üdülovárosát St. Moritz-ot, szabadido a tóparton illetve a központban. Végighaladunk a híres Engadin-völgyben, hamisítatlan svájci panoráma kíséri utunkat az Inn felso folyása mentén Tirol-ba. Szállás Innsbruck környékén. (270 km)

7. nap: Hall in Tirol
Rövid városnézés Hall in Tirol-ban, Tirol vezeto muemléki városában. A méltán világhíru Swarowski kristáyvilág megtekintése Wattens-ben. Utazás haza, érkezés Bp-re az esti órákban. (740 km)

2010-es Időpont: Júl. 09-15.

Részvételi díj: 79.900 Ft
A részvételi díj tartalmazza: buszos utazás, szállás, ellátás
Nem tartalmazza: Sztornó biztosítás (1,5%), Betegség, baleset és poggyász biztodsítást


1 á. felár: 25.800 Ft 6 vacsora felár: 21.900 Ft (kötelezo)

Elhelyezés:

Középkategóriás, a táji környezetbe jól illeszkedo hotelek 2-3 ágyas, fürdo/WC-s szobáiban.

Ellátás:
· 6 reggeli (5 kontinentális, 1 bovített)
· 6 háromfogásos vacsora

Utazás: összkomfortos autóbusszal (légkondi, videó, büfé, WC)

Csatlakozási lehetoség: júl. 09.
A: Ny.háza B:Debrecen, C: Szeged D: Pécs F: Gyula

 

                               


Ajánlatkérés és Érdeklődés

Foglaljon kötelezettségek nélkül


Elérhetőségek

Indulás

Év:

Hónap:

Nap:

Hazaérkezés

Év:

Hónap:

Nap:


Szállás

Felnőttek száma:


Gyermekek száma:
Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

BALI- Grand Mirage Resort*****

BALI- Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Bali Resort ****   Utazás:  egyénileg Repülési idô 17...

126.000 Ft/fő-től Bővebben

BALI - Nusa Dua Beach Hotel & Spa *****

BALI - Nusa Dua Beach Hotel & Spa *****

   Nusa Dua Beach Hotel & Spa*****     Azt mondják, a házasság az...

126.900 Ft/fő-től Bővebben

Ciprus

Ciprus

Ciprus, a szerelem szigete!     Kristálytiszta tenger, zavartalan...

49.000 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010