Céges utazás

 Travel Smart – Üzleti utaztatási csoport


Elégedett vállalati partnerek és utasok minősítik, 2008 óta megbízhatóan működő utazási irodánkat, a Travel Smart Kft. munkáját.


A teljes körű egyéni és csoportos ügyintézés, az üzleti és magánutak, repülőjegyek, szálláshelyek, programok szakszerű szervezése mind azt szolgálja, hogy Utasaink a lehető legnagyobb kényelemben és biztonságban juthassanak el a világ bármely pontjára.


Szállodafoglalási rendszereink segítségével azonnali foglalást és visszaigazolást készítünk. A kedvező szállás áraink és kedvezményes repülőjegyeink megkönnyítik a döntést partnereink számára. Üzletpolitikánk a partnereink elvárásaihoz igazodó, rugalmas feltételeken alapuló, kölcsönösen előnyös megállapodásokra épül. Így könnyen alkalmazkodhatunk mind a nemzetközi cégek, mind az intézmények vagy a közép- és kisvállalkozások igényeihez is.

 


Szolgáltatásaink:

 

 • útvonaltervezés
 • legoptimálisabb és leggazdaságosabb javaslatok kidolgozása
 • helyfoglalás a világ bármely légitársaságának járataira
 • járat- és ár tájékoztatás, naprakész információk
 • repülőjegy értékesítés
 • jegytelepítés, túlsúly ügyintézés
 • törzsutas ügyintézés
 • repülőtéri szolgáltatások biztosítása
 • biztosítások kötése
 • konferenciaszervezés
 • egyéni, csoportos és üzleti utaztatás
 • autóbérlés a világ összes országába
 • szállásfoglalás
 • on-line foglalási rendszerek
 • nászút és esküvőszervezés
 • ország információ
 • vízumügyintézés
 • asszisztencia

 


Repülőjegy értékesítés:


Irodáink a világ valamennyi légitársaságának járataira foglal helyeket. Munkatársaink képzettsége és szakmai gyakorlata biztosítja, hogy összetettebb utazási igény esetén is megtaláljuk az optimális megoldást. A légitársaságok és a repülőterek ismerete, a gyakran változó előírások követése, a gyakorlatban leginkább bevált eljárások megismerése garantálja, hogy az utazók, terveiknek megfelelően és az utazási problémákat elkerülve, kényelmesen juthatnak el úti céljukhoz. Helyfoglalási rendszereink és a légitársaságokkal kötött megállapodásaink segítségével minden utazás alkalmával megkeressük a leggazdaságosabb megoldást. A futárszolgálatunk által kézbesített jegyek a gyors kiszolgálás biztosítékai. A kijelölt, állandó kapcsolattartók ügyeleti rendszerben, munkaidőn túl is rendelkezésére állnak a váratlan helyzetek megoldása érdekében.


A megrendelőink igénye szerint kialakított szerződések jelentős kedvezményeket biztosítanak szolgáltatási árainkból.

 


Szállásfoglalás:


Számítógépes rendszereink segítségével, minden kategóriájú szállodában kedvező áron biztosítunk elhelyezést utasaink számára. Széles körű kiutaztatási tapasztalatunk és partnerhálózatunk segíti, hogy csoportok, konferencia résztvevők számára is kívánságaiknak megfelelő szállodát biztosítsunk. Ország információ A repülőjegyhez részletes úti tervet csatolunk, amely a járatinformáción túl a célállomásra vonatkozó részletes térképeket, közlekedési, kulturális, valamint egyéb hasznos információkat is tartalmaz.

 


Gépkocsi bérlés:


A vezető autókölcsönző társaságok ajánlatai közül választhatnak utasaink. Partnereink a világ több, mint 45 országában a legjobb feltételek mellett kínálják szolgáltatásaikat akár 1 napról vagy több hétről is van szó. A 2 személyestől a 8 fős kisbuszig illetve a lakóautó bérlésig nálunk mindent megtalál.

 


Utasbiztosítás:


Irodánkban Atlasz, az AXA és a Mondial Assistance betegség-, baleset és poggyászbiztosítás köthető. A biztosításoknak több módozata van, melyek szolgáltatási összeghatárokban különböznek egymástól. A világ 90 országának, 865 városban, éjjel-nappal hívható telefonszámok állnak utasaink rendelkezésére.


Vízum ügyintézés:


Irodánk teljeskörű információt ad minden országra vonatkozóan, ahová a beutazáshoz szükséges, hazánkban intézhető vízum szükséges. Ahol erre lehetőség van, ott Irodánk a vízumügyintézést is vállalja.

 


Incentive és szakmai utak:


Napjainkban a hazai vállalatok is felismerték, hogy dolgozóik, viszonteladóik, vásárlóik jutalmazásának, ösztönzésének egyik leghatékonyabb módja egy-egy különleges utazásra való meghívás. Ezeknek a jutalom utaknak óriási jelentősége van partnereink életében, ezért cégünk érdeke, hogy a legmegbízhatóbb háttérrel mi is a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk. Partnerei vagy alkalmazottai feltöltődnek energiával, kötődésük, elkötelezettségük cége iránt megerősödik.


Testre szabott ajánlatainkkal, gyors, rugalmas ügyfélközpontú kiszolgálásunkkal bízunk abban, hogy minden igénynek megfelelünk. Biztosítjuk, hogy cége korlátok nélkül rendezhesse meg szakmai továbbképzéseit. Megkeressük az ideális helyszínt, ahol igény szerint játékos programok, csapatépítő tréningek megszervezését is vállaljuk. Irodánk több éves tapasztalata a céges, illetve az egyéni utaztatás terén garancia arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk valamennyi ügyfelünk utazása során. Megrendelőink kívánsága szerint és egyéni ötletek alapján állítjuk össze cégeink részére az ösztönző utazásokat. Egyéni és csoportos utazás esetén a helyi partnerekkel egyeztetve alakítjuk ki ajánlatainkat, s az utazás sikerét felkészült idegenvezető biztosítja. Szakmai programok, külföldi konferenciák esetében is megrendelőink elvárásai alapján alakíjuk a programajánlatot.

 


Irodai nyitva tartás:


Irodáink munkanapokon 10.00-18.00 óra között tart nyitva, de ha az utazás szervezése megkívánja, akkor munkatársaink ettől eltérő időpontban is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

 

Kollégáink a világ minden pontjára specializált szakértői bizonyítvánnyal rendelkeznek:

szakértői bizonyítvány
 


Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****     Szálloda: az ötcsillagos szálloda a nemzetközi...

243.000 Ft/fő-től Bővebben

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT*****     Szálloda: a helyi besorolás szerinti...

114.900 Ft/fő-től Bővebben

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Szálloda: az elegáns, ötcsillagos helyi kategóriájú szálloda közvetlenül a homokos...

144.900 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek