Bortúra Bordeaux-ban

Ismerkedés a Francia borkultúrával

Ár: 243.000 Ft/fő-től 0 Ft/fő-ig

Indulási hónap: Július

 

Bortúra egyénileg: Bordeaux és Cognac – Ismerkedés a francia borkultúrával 2009.  
 
Ismerje meg Médoc és Bordeaux híres bortermő vidékét, kastélyait és különleges konyhaművészetét! A három napos program során betekintést nyerhetnek a francia vidéki életbe, megtekintik a környék nevezetességeit és a borkóstoló sem maradhat el. Médoc és Haut-Médoc híres borvidéke Bordeaux városától északra, a Gironde-folyó bal partján található. Négy települése Margaux, St. Julien, Pauillac és St. Estephe négy kiváló borászatnak ad otthont. Az arisztokratikus vidék borai méltán elismertek és népszerűek a világon.

 

Utazás Egyéni időpontban, menetrendszerinti repülőjárattal.
Időtartam 5 nap / 4 éj.
Elhelyezés három csillagos hotelekben.
Ellátás Reggeli, három alkalommal ebéd, két alkalommal vacsora.
Idegenvezetés Helyi idegenvezető.
Minimum létszám 2 fő
.

 

Program:

Bordeaux és Cognac

1. nap Érkezés Bordeaux-ba, szállás elfoglalása. Vacsora egy gourmet étteremben az Óvárosban.
2. nap A Médoc régió felfedezése, két látogatás és borkóstoló a nap folyamán – Grand Cru Classé 1855 és Cru Bourgeois. A régió „chateau”-i bepillantást engednek a már leginkább csak emlékeiben itt élő francia arisztokrácia minennapjaiba. A helyi borgazdaságokban betekintés nyílik a minőségi borkészítés titkaiba.
3. nap Saint-Emilion középkort idéző városkájának felfedezése, látogatás a helyi Grand Cru Classé borvidéken és borkóstoló. Már a római korban ültettek a területen szőlőt, így a városka már i.e. 2. században szőlőskertekkel büszkélkedhetett. Nevét pedig egy szerzetesről, Émilionról kapta, aki egy sziklába vájt remetelakban élt a 8. században. Az őt követő szerzetesek virágoztatták fel a régió borkereskedelmét.
4. nap Látogatás Cognac-ba és a Cognac Művészeti Múzeumba. A konyak, mely az egyik legnépszerűbb az égetett szeszesitalok körében, minőségi borpárlatból készül. Az első párlat készítéséről, feltalálásáról több verzió is él, az igazi konyak azonban csak és kizárólag a Charente folyó Région Délimitée vidékéről származó fehérborból készített párlat lehet. A kirándulás után gourmet vacsora egy Michelin csillagos étteremben, mely a Charente folyóra néz. 
5. nap Látogatás egy lepárlóban, kóstoló, majd útban vissza Bordeaux-ba Blaye látványos kilátójának megtekintése. Búcsú a régiótól, utazás haza.

 

3 * Hotelben HUF/fő/
kétágyas szobában 243 900 Ft
április 1 - október 31. érvényes  
 

 A részvételi díj tartalma: szállás 4 éjszakára reggelivel, 3 ebéd, 2 vacsora, borkóstolók a program szerint, belépők, helyi idegenvezetés, útvonalterv, útlemondási biztosítás. A részvételi díj nem tartalmazza: repülőjegy, fakultatív BBP biztosítás. 


 

 


Ajánlatkérés és Érdeklődés

Foglaljon kötelezettségek nélkül


Elérhetőségek

Indulás

Év:

Hónap:

Nap:

Hazaérkezés

Év:

Hónap:

Nap:


Szállás

Felnőttek száma:


Gyermekek száma:
Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

BALI- Grand Mirage Resort*****

BALI- Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Bali Resort ****   Utazás:  egyénileg Repülési idô 17...

126.000 Ft/fő-től Bővebben

BALI - Nusa Dua Beach Hotel & Spa *****

BALI - Nusa Dua Beach Hotel & Spa *****

   Nusa Dua Beach Hotel & Spa*****     Azt mondják, a házasság az...

126.900 Ft/fő-től Bővebben

Ciprus

Ciprus

Ciprus, a szerelem szigete!     Kristálytiszta tenger, zavartalan...

49.000 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek

Fedezze fel a világot Viano-val!

Fedezze fel a világot Viano-val!

 Szeretettel meghívjuk a tesztvezetésben részt vevő Mercedes-Benz márkakereskedéseinkbe, ahol lehetősége nyílik megismerkedni a csodálatos Viano modellünkkel. Lehetőséget... Tovább

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Adóköteles üdülési csekk 2010-től

Veszélybe kerülhetnek a plusz juttatások. Akár 38 százalék adót és 11 százalékos járulékot is kell majd fizetni az étkezési jegy és az üdülési csekk után. Ezt jelentette be a... Üdülési csekk 2010