5 ország varázslatos tájain

Buszos körutazás

Ár: 119.900 Ft/fő-től 0 Ft/fő-ig

Indulási hónap: Június

5 ország varázslatos tájain

 

 

  • Időpont: ehhez az utazáshoz jelenleg nem áll rendelkezésre időpont!
  • Utazás: autóbusszal
  • Szállás: *** szálloda
  • Ellátás: reggeli
  • Részvételi díj: 119.900,-Ft/fő
  • Gyermek ár: 104.900.- Ft/fô
  • Félpanzió: 21.000,-Ft/fő Egyágyas felár: 28.000,-Ft/fő
  • Biztosítás: 3.680,-Ft/fő Sztornó biztosítás: 1.5%

 

1. nap: Budapest - Bohinj - Bled
Elutazás a kora reggeli órákban, érkezés a Triglav Nemzeti Park területén található Bohinjba, mely város ismert üdülôhely Szlovéniában, a Júlia-Alpokban. Rövid séta, majd továbbindulunk Bled felé. Érkezés a megkapó szépségû Bledi-tó partjára, látogatás a tó felett épült függôleges sziklafal tetején található középkori várban. Szabadprogram, vagy fakultatív programlehetôség: áthajózás a tavon helyi jellegzetes hajóval, a pletnával, a tó kis szigetén lévô Szűz Mária zarándoktemplomhoz. Szálláshely
elfoglalása Bled környékén.

2. nap: Skofja Loka - Ljubljana - Postojna - Koper - Portoroz
Reggeli után elutazás Szlovénia egyik mûemlékekben leggazdagabb kisvárosába, Skofja Lokaba. Séta a középkori hangulatú óvárosban, majd továbbutazás Ljubljanaba, a szlovén fôvárosba. Városnézésünk során felkeressük a Várat, valamint a hármas hidat. Továbbindulunk Postojna felé, ahol meglátogatjuk a híres cseppkôbarlangot. A több mint 20 km hosszúságú barlangrendszer csodálatos cseppkôképzôdményeit részben
gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. Utunkat Koper felé folytatjuk, rövid városnézés, majd a Szlovén Riviéra fővárosa, Portoroz , az egykori Monarchia hangulatát máig hûen megidézô városka következik. Érkezés az Opatija közeli szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Opatija - KRK sziget
Egész napos szabadprogram, pihenés a tengerparton, vagy fakultatív kirándulási lehetôség KRK szigetre. Reggeli után Opatija felé indulunk. Opatija a XIX. század végén az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legjelentôsebb fürdôvárosa volt. Rövid városnézésünk után továbbutazás Krk szigetére. Séta Krk város középkori óvárosában, a legfőbb látnivalók
megtekintése: a Bazilika, a Frangepán vár és a Püspöki palota. Szabadidő, vagy fürdési lehetôség. Visszautazás a szálláshelyre, útközben érintve a Bakari-öblöt. (Ár: 20 EUR/fô)

4. nap: Trieszt - Miramare - Velence
Reggeli után Triesztbe utazunk. Gyalogos városnézés, majd a Trieszti-öböl partján álló mesébe illô Miramare-kastély meglátogatása után továbbutazunk a Velence környéki szálláshelyünkre. Este fakultatív kirándulási lehetőség Velencébe, az “Úszó városba”: rövid gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal (Szt.Márk tér, Bazilika, Óratorony, Dózse Palota, Sóhajok hídja stb.). Visszautazás a szálláshelyre a késô esti órákban. (Ár: 30 EUR/fô)

5. nap: Sirmione - Como
Reggeli után a Garda-tó gyöngyszemét, a középkori Sirmione-t látogatjuk meg. Az egykori kis halászfalu, ma Észak-Olaszország legnagyobb tavának a Garda-tónak legnépszerûbb üdülôhelye. Továbbutazás Comó városába, ahol városnézésünk során megtekintjük a Dómot, mely Észak-Olaszország egyik legnevezetesebb mûemléke.Délután hajókirándulás a fekvésérôl híres festôi Bellagioba, mely az Y alakú tó három ágának találkozásánál helyezkedik el. Szabadidő és vásárlási lehetôség. (Hajójegy: 20 EUR/fô) Szálláshely elfoglalása Milánó közelében az esti órákban.

6. nap: Lago Maggiore - Borromei szigetek - Locarno
Reggel kirándulás Olaszország második legnagyobb tavához a Lago Maggiore-hez, ahol hajóra szállunk, hogy megismerkedjünk a gyönyörûséges Borromei-szigetekkel. Isola Bella szigetén meglátogatjuk a kastélyt, majd egy kellemes sétát tehetünk a csodálatos egzotikus növényekkel beültetett, színes virágoktól pompázó kertben. (Hajójegy: 20 EUR/fô) Ezután a svájci alpok lábánál fekvô Locarno felé folytatjuk utunkat, mely város az évente megrendezésre kerülô filmfesztiváljáról híres. Rövid városnézés, majd utazás a a Luzern környéki szálláshelyre.

7. nap: Luzern - St.Gallen - Innsbruck
Reggeli után továbbutazunk Svájc egyik festôi kisvárosába Luzernbe, megtekintjük a város szimbólumaiként is emlegetett középkori fedett fahidakat - melyek a világ legrégebbi ilyen építményei - a nyolcszögletû alapra épült Víztornyot, mely Luzern egyik ismertetôjele, illetve az Oroszlános emlékmûvet. Ezután St. Gallen-be utazunk, városnézés. Mai utolsó megállónk, Tirol „fôvárosa”, Innsbruck, ahol megcsodálhatjuk az „Aranytetôs-házat”, a város jelképét, majd a szálláshely elfoglalása.

8. nap: Salzburg - Budapest
Hazautazás, útközben rövid városnézés Mozart városában, Salzburgban. Az elbûvölô város óvárosi része az UNESCO Világörökség részét képezi. Hazaérkezés az esti órákban.

 

 

TDM_0704


Ajánlatkérés és Érdeklődés

Foglaljon kötelezettségek nélkül


Elérhetőségek

Indulás

Év:

Hónap:

Nap:

Hazaérkezés

Év:

Hónap:

Nap:


Szállás

Felnőttek száma:


Gyermekek száma:
Bővebben

INGYENES 3-4. FŐNEK VISION OF THE SEAS 175000 Ft/fő


Aktuális utazási ajánlatok

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****

Grand Mirage Resort*****     Szálloda: az ötcsillagos szálloda a nemzetközi...

243.000 Ft/fő-től Bővebben

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

Sunrise Mamlouk Palace***** all inclusive

SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT*****     Szálloda: a helyi besorolás szerinti...

114.900 Ft/fő-től Bővebben

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Hotel Steigenberger Al Dau***** all inclusive

Szálloda: az elegáns, ötcsillagos helyi kategóriájú szálloda közvetlenül a homokos...

144.900 Ft/fő-től Bővebben

Repülőjegy foglalás

Utasok száma:

Legfrissebb cikkek